over ons

Jachthaven ’t Eiland is een familiebedrijf. Opgericht door “oude opa” die samen met zijn kinderen en kleinkinderen de haven heeft gemaakt tot wat het nu is.

Er is een grote steiger met vele ligplaatsen, geschikt voor kleine en grote boten. Achter op het terrein bevindt zich “t Eiland”. Dit eiland bevindt zich aan het eind van de steiger en is te voet of met de fiets te bereiken. Hier bevindt zich een groot grasveld, speeltuin en een overdekte loods voor de winterstalling. Aan dit eiland hebben we rondom plek voor uw plek. U ligt dan in een steiger aan het grasveld. Onwijs gezellig, zodra u terug komt van het varen kunt u nog genieten van het mooie weer door lekker op het gras te zitten terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Voor op het terrein beschikken we nog over verschillende landjes. Dit zijn privé tuinen die u voor het hele jaar kunt huren. Dit landje kunt u maken zoals u wilt; het is uw tuin. Uw boot ligt uiteraard aan dit landje. Zo heeft u alles bij de hand.

Met de auto?
Uw auto kunt u parkeren op onze grote parkeerplaats. Genoeg plek voor iedereen. Heeft u een boot bij ons liggen? Dan kunt u een sleutel voor de slagboom bij ons huren. U betaalt hier borg voor. Met deze sleutel heeft u altijd toegang tot onze parkeerplaats. Heeft u veel spullen mee? Er staan meerdere bolderkarren die u gemakkelijk mee kunt nemen naar uw boot.

Sinds 2021 beschikken wij over 103 zonnepanelen, waardoor vrijwel al het stroom wat bij ons opgewekt wordt groene stroom is. Ook zijn wij bezig om alle steigers te vernieuwen in kunststof steigers. Geen alg, geen gladheid!